Loading Events

Workshop AI Ideation

21 October @ 16:00 - 19:30

In samenwerking met het Enterprise Europe Network en de EDIH Digitial Hub Noordwest organiseren we de workshop AI Ideation bij de Hogeschool Utrecht op 21 oktober. Verzamel je ideeën, ontwikkel ze en werk één uit. Tijdens de workshop ga je jouw idee voor AI in je bedrijf uitwerken met de hulp van experts. Na een introductie van wat AI inhoud en een aantal voorbeelden, ga je aan de slag met ideeën verkennen, testen en uitwerken. Dit vormt een mooie basis om vervolgens uit te bouwen tot nieuwe mogelijkheden.

Wat kan je met AI binnen jouw bedrijf?

AI kan vele toepassingen hebben dat een bijdrage kan leveren aan bedrijven. In de workshop wordt het zakelijk én dataperspectief verkend of AI iets voor jou is. Bijvoorbeeld om het grootste deel van de binnenkomende e-mails aan jouw klantenservice automatisch af te handelen. Of om te voorspellen wanneer machines preventief onderhoud nodig hebben, zodat je als ondernemer niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Benieuwd naar de ervaring van eerdere deelnemers? Paul Thuijs van Claassen, Moolenbeek & Partners deelt zijn ervaring.

Wat ga je doen in de workshop?

Leer meer over wat AI is en wat de basisprincipes zijn. Naast dat je een beter begrip krijgt over wat achter de term ‘Artificial Intelligence’ zit, krijg je ook een aantal concrete voorbeelden van de toepassing van AI in andere bedrijven. Met deze kennis ga je brainstormen waar je AI kan inzetten in jouw bedrijf en welke bedrijfsprocessen het meeste kunnen profiteren van AI. Je selecteert je beste idee op basis van haalbaarheid, impact en toegevoegde waarde en werkt het uit tot een uitvoerbaar plan. Dit doe je onder begeleiding van Mark Scholten en Joop Snijder die persoonlijk met je meedenken en je vragen beantwoorden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Digital Hub Noordwest.

Share This Event

448615
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Details

Date:
21 October
Time:
16:00 - 19:30
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://edih-dhnw.nl/event/ai-ideation-oktober-21/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.