Loading Events

Torino Sport & Fashion Match 2024

29 June - 1 July

Het internationale matchmaking-evenement gericht op de textiel-, mode-, creatief- en sportindustrieën faciliteert de totstandkoming van internationale partnerschappen tussen bedrijven, retailers, distributeurs, kopers, investeerders, industriële experts en belanghebbenden binnen het textielecosysteem.

Het evenement is gratis en zal op locatie plaatsvinden bij de Talent Garden, Europa’s toonaangevende aanbieder van digitale educatie en coworking-netwerk voor innovators en het technologische ecosysteem!

  • Ben je op zoek naar internationale contacten om te innoveren of uw bedrijf te laten groeien?
  • Wil je nieuwe ideeën, projecten of producten ontwikkelen binnen de textielindustrie en potentiële innovators en investeerders ontmoeten?
  • Wil je een geweldige ervaring vol netwerken, inspirerende sessies, B2B-activiteiten en deelnemen aan de shows van de Torino Fashion Week 2024 en enkele spannende netwerkevenementen binnen een diverse gemeenschap van creatievelingen?

Registreer u dan voor dit evenement! Als experts binnen het Enterprise Europe Network ondersteunen wij uw bedrijf bij innovatie en groei op internationaal niveau!

…Netwerken is de eerste stap naar de internationalisering van uw bedrijf!

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
29 June
End:
1 July
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://torino-fashion-match-2024.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.